tamozny - 1Кожна компанія має право самостійно здійснювати зовнішньоекономічну діяльність та декларувати митниці товари.

Для кваліфікованого виконання вказаної роботи необхідно оволодіти системними знаннями вміннями та навичками.

Хто може проходити підготовку на курсах?
• Компанії, які здійснюють або починають зовнішньоекономічну діяльність;
• Підприємства, що планують здійснювати самостійний оперативний пошук бізне-партнерів, укладення зовнішньоекономічних контрактів та митне оформлення товарів.

Програма підготовки:
• Митний кодекс України. Організація митного контролю. Структура митної системи України. Зони митного контролю. Технології митного оформлення. Облік суб'єктів ЗЕД в митних органах (акредитація).
• Митні брокери і декларанти. Права та обов’язки.  
• Митна вартість товарів. Визначення коду УКТЗЕД. Митні платежі та їх види.
• Митне оформлення товарів і предметів. Правила ІНКОТЕРМС – 2020, Карнет А.Т.А., Сертифікат EUR1.
• Контрабанда, порушення митних правил та відповідальність. Потенційні ризики порушень митного законодавства. Права осіб, що притягуються до відповідальності за порушення митних правил.
• Практичні заняття з метою засвоєння набутих знань.

Чому вчитися треба у нас?
Курси підготовки фахівців з питань зовнішньоекономічної діяльності в Кіровоградській РТПП проводять виключно фахівці-практики митної справи.

Для участі у курсах необхідно зареєструватися або заповнити анкету (додається) на кожного учасника та надіслати її на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Оплатити навчання до початку занять (до вартості навчання включено: конференц-сервіс, методичні матеріали, консультаційні послуги).

Проводяться заняття в Кіровоградській РТПП (м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А), по факту формування групи слухачів.

Довідку можна отримати за тел.: +38 (0522) 30-87-24, +38 (050) 488-44-43

За результатом проходження курсів слухачам видається Сертифікат про проходження підготовки в сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Зареєструватися ...>>>
або
Завантажити анкету ...>>>

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "