20 листопада за ініціативи Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, у рамках партнерства з програмою «CUTIS», пройшов тренінг для представників малого та середнього бізнесу на тему «Підвищення самооцінки та вміння ставити цілі». Навчання зорієнтували на жінок у бізнесі, адже за оцінками експертів саме жіноче підприємництво стає найбільш вразливим в умовах пандемії та викликаних нею карантинних обмежень.

Відкрила тренінг Надія Пшенична - керівник центру інформаційної підтримки бізнесу, що діє при КРТПП. Вона привітала учасників тренінгу та представила його спікерів.

Розпочав заняття Геннадій Щербак – юрисконсульт КРТПП. Він презентував комплекс юридичних послуг, що надає палата, зокрема, адвокатську діяльність, засвідчення форс-мажорних обставин, правовий супровід діяльності підприємств, розповів про діяльність та значення Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України.

По закінченні презентацій послуг з юридичного консалтингу Надія Пшенична розповіла учасникам тренінгу про можливість налагодження торгово-економічних зв’язків із Канадою за допомогою проекту «CUTIS», а також про співпрацю КРТПП з бізнес асоціаціями Канади, в тому числі Торгово-промисловою палатою, урядовими організаціями та Канадсько-Українською Торговою Палатою: «Бізнес Кіровоградщини потужний і конкурентоспроможний, тож має усі шанси експортувати продукцію, зокрема до Канади», - наголосила вона.

Основним спікером тренінгу виступила Тетяна Котенко – підприємниця, тренерка програми «CUTIS», керівниця НКП програми ЄС Горизонт 2020 за напрямком "Малі та середні підприємства", кандидат економічних наук. Учасники тренінгу вчилися формувати цілі в залежності від сфери або напрямку діяльності вчилися формувати цілі за методом SMART, переглядали маркетингові підходи, шляхи розвитку персоналу та зміцнення власних навичок тощо. Йшлося й про необхідність високої самооцінки та її вплив на успішність у бізнесі.

Загалом у заході взяли участь 23 представники малого та середнього бізнесу області. Тренінг отримав схвальні відгуки від його учасників. Особливо наголошувалось на практичному застосуванні отриманих знань та навичок.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "