18 серпня у музеї мистецтв Кіровоградської обласної ради було проведено Благодійний Аукціон на підтримку Збройних Сил України "Разом до Перемоги". Активним учасником аукціону стала президент КРТПП Ірина Саєнко.

1908 1На продаж було виставлено понад 60 лотів від місцевих художників та колекціонерів, благодійників і меценатів. До організації аукціону долучилася й Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата. Організаторам було передано сувенірні панно «Москва DONE», «Українська мрія» та «Доброго вечора, ми з України», виготовлені членом палати МПП «Антураж А».

1908 2Торги тривали близько двох годин. За їх результатами було зібрано понад 134 тисячі гривень. За словами директорки музею, Тетяни Ткаченко-Суханової, кошти будуть спрямовані на закупівлю електрогенераторів для ЗСУ.

«Сьогодні усі жителі україни прагнуть допомогти військовим, наблизити нашу перемогу. Не залишається осторонь й бізнес Кіровоградщини, зокрема члени Кіровоградської РТПП. При палаті продовжує діяти Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців, що сьогодні поповнює матеріальну базу наших військових частин. Беремо участь і у різноманітних благодійних заходах. Віримо в Україну, прагнемо перемоги!», - зазначила Ірина Саєнко, коментуючи подію.

1908 31908 41908 6

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "