Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата уклала Меморандум про партнерство та співробітництво з Управлінням Державної служби України з питань праці у Кіровоградській області.

Документ підписали президент КРТПП Ірина Саєнко та начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Кухаренко. Метою співпраці є проведення спільних заходів у форматі семінарів, тренінгів, тематичних конференцій, лекцій тощо, підготовка пропозицій про внесення змін до законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо вдосконалення системи охорони праці та трудового законодавства, контролю та відповідальності за порушення вимог чинного законодавства; поєднання зусиль для розвитку економіки регіону та безпеки регіону.

Відповідно до Меморандуму планується спільна робота у форматі семінарів, тренінгів, тематичних конференцій, лекцій для бізнесу, надання консультаційної та методичної допомоги з питань дотримання законодавства про працю тощо.

Підписуючи документ, Ірина Саєнко зазначила, що КРТПП вже давно ефективно співпрацює із місцевими органами державної влади: «Впевнена, наша взаємодія стане більш предметною, а спільні зусилля сприятимуть позитивному розвитку бізнес-середовища Кіровоградщини», – наголосила вона.

1509 21509 31509 51509 6

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "