Cьогодні, у режимі он-лайн, відбулось позачергове засідання Ради Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Звертаючись до членів Ради, президент палати Ірина Саєнко повідомила, що на порядок денний засідання внесено 2 питання: переобрання віце-президента КРТПП та оновлення складу її Президії. Нагальність вирішення обох питань викликана кадровими змінами, що відбулися з кінця 2019 року.

Відповідно до статуту, Ірина Саєнко внесла на розгляд Ради 2 подання: кандидатуру на посаду віце-президента КРТПП – Людмилу Солонар та кандидатуру члена Президії – Аллу Гайдерову.

Солонар Людмила Миколаївна – магістр права, аудитор системи менеджменту якості, тренер по роботі в електронній системі закупівель Prozorro по Кіровоградській області, обіймала посаду начальника управління з питань юридичного забезпечення публічних закупівель КРТПП. Має почесні відзнаки Міністерства Культури і туризму України, подяки та грамоти Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Гайдерова Алла Михайлівна - начальник Регіонального відділення ПАТ АБ "Південний". У лютому нинішнього року була обрана до складу ради КРТПП.

Після нетривалого обговорення, Рада Регіональної палати затвердила обох кандидаток на запропоновані посади.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "