Запрошуємо власників та представників ресторанного бізнесу взяти участь у тренінгу на тему: Відповідальне ведення ресторанного бізнесу. Еко лайфхаки для рестораторів.
Ви зможете додати в процеси ведення бізнесу моделі відповідального споживання, сформувати дієвий механізм сортування відходів, розробити новації для інформаційних та рекламних кампаній закладів.
Учасники дізнаються про:
-основні принципи Zero waste для ресторанного бізнесу;
-можливості сортування відходів у закладі;
-вітчизняні проекти з охорони навколишнього природнього середовища, з якими можуть співпрацювати ресторатори;
-на прикладі кращих європейських практик навчаться використовувати тренди екологічні у власному закладі.
Наші спікер – член правління Let's do it, Ukraine Євгенія Ткаченко
Участь у тренінгу БЕЗКОШТОВНА.
Попередня реєстрація ОБОВ'ЯЗКОВА:
У програмі:
Семінари "Що таке Угода про Асоціацію з ЄС і чому в угоді висвітлені питання охорони навколишнього середовища», «Основні принципи Zero waste для ресторанного бізнесу».
Дискусії "Поводження з відходами в Україні. Які є перешкоди для переходу на концепцію "0 відходів". "School recycling" – як впровадити сортування», «Формування інформаційних кампаній про екологічні ініціативи».
Інтерактивна панель – підбір європейських практик для закладів. Підбір українських проектів для співпраці.
Забезпечимо усі умови для виконання карантинних вимог! Температурний скринінг і масковий режим - обовязкові. Заохочується користування дезінфікуючими засобами. Підвищено вимоги до прибирання та дезінфекції приміщень та місць загального користування.
Приходьте 6 серпня о 9.30 до Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-A).
Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Кропивницький, заснований на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, за фінансової підтримки Німецького Федерального Закордонного Офісу.
Довідки за тел.: (0522) 30-87-24, (050) 488-44-43