Soevuj vek«АгроЕкспо - 2015» - особлива виставка для компанії «Соєвий вік», адже проводитися вона вдома, тому  участь в ній, як  вважають представники компанії є обов'язковою. «Соєвий вік» є провідною компанією з вирощування та продажу насіння сої в Україні, їх сорти зареєстровані в багатьох країнах світу. Тому в рідному місті, з якого бере початок  багаторічна історія їх стрімкого розвитку, вони, беззаперечно, є компанією номер один!

Виставка «АгроЕкспо» проводиться вже не вперше. Це щорічний захід, який з кожним роком набирає обертів в організації, також збільшується кількість компаній-учасниць. Зростає і цифра відвідувачів, серед яких багато клієнтів компанії «Торговий Дім« Соєвий вік», які  поділилися своїми враженнями від придбаного насіння селекції« Соєвий вік ». Нижче деякі з них.

Сергій Курченко, СФГ «Кезік»:

«Дуже задоволений насінням сої від компанії «Соєвий вік». Адже хоч і були погані погодні умови - посуха, все ж ми отримали хороший результат. Якщо інші аграрії зібрали 5 тонн, а я 25 тонн, як можна бути незадоволеним».

Олександр Рубан, ФГ «Районна Рута»:

«Наше фермерське господарство придбало у компанії «Соєвий вік» насіння сортів «Аннушка» і «Смуглянка». Рекомендували нам цю компанію агрономи багатьох фермерських господарств. Ці сорти дуже порадували нас, адже показали хороші результати».

Володимир Чернов, приватна особа:

«Я придбав в компанії «Торговий Дім «Соєвий вік» сорт «Аннушка», отримав хороший результат. Звідки я дізнався про компанії? А хто ж не знає про «Торговий Дом «Соєвий вік». Це досить відома компанія, з якою співпрацюють багато аграріїв».

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "