UDENSВивчаючи й розвиваючи тему теплонакопичення та темперування, компанія  UDEN-S застосували унікальний теплоакумулюючий матеріал з характеристиками керамограніта і щільністю каменю. Це монолітна панель з відмінними фізичними властивостями: надміцністю, зносостійкістю, довговічністю, високими показниками електроізоляції і пожежобезпеки. Обігрівачі абсолютно екологічні: в їх виробництві використовуються тільки чисті матеріали, які при нагріванні не виділяють ніяких шкідливих речовин.

Нагрівальний елемент захищений чотиришаровою гідро- і електроізоляцією, а низька пористість матеріалу забезпечує мінімальне вологовбирання.

Керамогранітний обігрівач починає випромінювати тепло через 20 хвилин після включення, через 1 годину виходить на свою робочу температуру, активно акумулюючи тепло, а остигає до кімнатної температури протягом 3-4 годин! Протягом цього часу він продовжує обігрівати приміщення з нульовим витратою електроенергії!

Керамогранітний обігрівач може імітувати будь-який природний камінь, фактуру дерева, глини, тканини, шкіри, старовину і мати різноманітні форми, розміри і поверхні (матову, глянсову, поліровану, структуровану). Колірна палітра близька до м'яких природних кольорів, хоча деякі обігрівачі відрізняються яскравими дизайнерськими акцентами.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "