seminar Kiev 127 листопада 2015 року у м. Києві відбулася Міжнародна конференція на тему:  "Стратегічні напрями реформи державних закупівель в Україні - вимір ЄС, останні зрушення та основні виклики". Конференцію організовано учасниками проекту ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС" у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Конференція об’єднала міжнародних та українських фахівців для проведення аналізу поточної ситуації у сфері державних закупівель в Україні та визначення завдань, які потребуватимуть виконання у процесі реформування системи впродовж кількох наступних років.

Відкриття заходу відбулося за участю Посла Європейського Союзу в Україні Яна Томбінські та заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова.

Під час конференції виступили представники Європейської комісії, Програми підтримки вдосконалення врядування та менеджменту (SIGMA – спільна ініціатива ОЕСР та ЄС), CrownAgentsLtd., британської компанії-виконавця проекту, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Рахункової палати України, державного підприємства "Держзовнішторгвидав України",  проекту Prozorro, "TransparencyInternational Україна", міжнародні експерти та експерти проекту.

seminar Kiev 2Учасники конференції обговорили стратегію державних закупівель (Дорожню карту) та ключові аспекти реформи, у тому числі: новітнє та майбутнє законодавство, розвиток системи електронних закупівель, впровадження Єдиного закупівельного словника ЄС, створення Централізованої закупівельної організації, а також питання, пов’язані з підвищенням ефективності державних закупівель, навчанням та професіоналізацією у цій сфері.

Від Кіровоградської РТПП у конференції взяла участь Людмила Солонар – начальник навчального центру.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "