blagodiynist"День благодійності" був запроваджений з метою затвердження принципів гуманізму і милосердя, а також сприяння розвитку благодійної діяльності.

Безкорислива практична допомога кому б то не було завжди була фундаментом доброти і людяності в усьому світі. Благодійність є однією з форм цієї безкорисливої допомоги і часто стає тим "рятівним колом", яке дозволяє людям, що потрапили у ту чи іншу біду, справлятися з непростою ситуацією, або хоча б не допускати розвитку ще більш згубних наслідків.

Засновниця доброчинних місій, лауреат Нобелівської премії миру Мати Тереза говорила: "Ділися з людьми кращим, що в тебе є, і цього, напевно, ніколи не буде достатньо. І все ж ділися найкращим!"

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата ніколи не стояла осторонь благих справ. При КРТПП створений і надає допомогу Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців. Тільки за останній час КРТПП підтримала проведення на Кіровоградщині економічного дистанційного турніру для старшокласників, проводить разом з обласним художнім музеєм конкурс "Зцілююча сила мистецтва", результатом якого стане оформлення дитячої обласної лікарні малюнками конкурсантів. Президент КРТПП особисто веде активну благодійну роботу надаючи підтримку сім’ям переселенців, ЗОШ №7, творчим особистостям та багатьом іншим.

У День благодійництва ми згадуємо знамениті слова зі Святого Письма, які проголошують про те, що блаженніше давати, ніж приймати. Нехай кожен з нас внесе посильну лепту в будь яку благу справу і спільно ми неодмінно помітимо, що саме такими вчинками досягається загальне благополуччя, спокій і радість для всіх нас!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "