В малій залі Олександрійської міської ради відбулась зустріч команди Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати із представниками бізнеса Олександрійської та Приютівської територіальних громад.

2206 3

У зустрічі взяли участь Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко, голова Приютівської територіальної громади Андрій Коломійцев, президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко.

Вітаючи гостей, Сергій Кузьменко зазначив, що сьогодні співпраця влади та бізнесу – це одна зі складових успішного розвитку громади. «Ми маємо покращувати фінансову спроможність нашої громади, тож сьогодні активно співпрацюємо з бізнесом, даючи «зелене світло» в усіх починаннях. А для налагодження фахової комунікації влади та бізнесу прагнемо заручитись підтримкою Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати», - зазначив Сергій Кузьменко.

2206 2Про можливості усіпшної співпраці з КРТПП розповів і голова Приютівської громади Андрій Коломійцев: «Кіровоградська РТПП має великий перелік послуг, що можуть стати у нагоді місцевому бізнесу. Вона є потужним помічником, який здатний врегулювати проблемні ситуації, що виникають під час ведення підприємницької діяльності. Впевнений, що вже ближчим часом Приютівська громада та місцевий бізнес активно співпрацюватимуть з КРТПП», - зазначив він.

2206 1Детальніше про палату, її історію та функції розповіла президент КРТПП Ірина Саєнко. Вона наголосила, що представники бізнесу завжди можуть розраховувати на допомогу фахівців Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати: «В сучасних умовах, коли законодавство, а з ним і правила ведення бізнесу постійно змінюються, бізнес має можливість звертатись до установ, що надаватимуть йому методологічну та консультативну допомогу. Наша команда серйозна та професійна. Ми готові надавати допомогу 24 години, сім днів на тиждень, допомогти не лише розясненнями з будь-яких питань, що турбують підприємців, а й надати реальну допомогу задля соціально-економічного розвитку регіону», - відзначила Ірина Саєнко.

2206 5Широкий спектр послуг КРТПП презентували фахівці палати. Це: конференц-сервіс; комплексне просування бізнесу; підтримка зовнішньоекономічної діяльності; професійні переклади та  інформаційна підтримка бізнесу; супровід закупівель в системі ProZorro; фінансово-інформаційні послуги; юридичний консалтинг та послуги експертів з проведення експертиз, оцінки майна та цінова інформація.

2206 7За результатами конструктивного діалогу, міський голова Сергій Кузьменко та голова Приютівської селищної ради Андрій Коломійцев разом із президентом Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Іриною Саєнко підписали двосторонні меморандуми про партнерство та співробітництво. Документ передбачає співпрацю щодо поліпшення інвестиційного клімату території, зокрема створення сприятливих умов для підприємницької діяльності, налагодження науково-технічних і торговельних зв’язків між суб’єктами господарювання громад та підприємцями зарубіжних країн, залучення інвестицій, збільшення експорту місцевих підприємств шляхом пошуку іноземних партнерів, залучення грантових коштів на розвиток бізнесу тощо.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "