Сьогодні у Дмитрівській сільській раді відбулася зустріч керівництва Кіровоградської РТПП із представниками бізнесу та керівниками підприємств територіальної громади. У зустрічі взяли участь президент КРТПП Ірина Саєнко та голова Дмитрівської сільської ради Наталія Стиркуль.

8Наталія Стиркуль тепло привітала представників КРТПП та зазначила, що лише говорити про проблеми розвитку громади замало, вони потребують вирішення. Вона, зокрема, наголосила, що покладає чималі надії на співпрацю з Кіровоградською РТПП у сфері публічних закупівель.

1Презентуючи діяльність палати, Ірина Саєнко розповіла про її можливості та досягнення, функції та повноваження. Вона, зокрема зазначила, що одним з головних завдань команди КРТПП є сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, активізація бізнес-процесів в регіоні. «Маємо розвинену партнерську мережу в Україні та усьому світі, тісно співпрацюємо представниками ТПП України в 55 країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Члени нашої Палати області мають реальну можливість налагодити ділові зв'язки і відкрили для себе ринки», - додала вона.

11Детально про послуги Кіровоградської РТПП, що можуть стати корисними малому та середньому бізнесу будь-якої громади, стануть у нагоді і для успішного розвитку розповіли віцепрезидент палати Людмила Солонар та начальник управління зовнішньоекономічної діяльності КРТПП Сергій Крамарчук.

Під час спілкування було піднято низку питань, що стосувались публічних закупівель, послуг з оцінки майна, організації роботи експортоорієнтованого підприємства, співпраці у грантових проєктах тощо.

13

За результатами презентації послуг палати президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та голова Дмитрівської сільської ради Наталія Стиркуль підписали меморандум про партнерство та співробітництво.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "