5 жовтня відбулося засідання Президії Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

0510 1 4Під час засідання президент КРТПП Ірина Саєнко розповіла про діяльність палати від початку року, пригадала найбільш знакові моменти у січні – вересні цього року: воркшоп для експортерів «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», участь у «Ярмарці закупівель та постачальників», онлайн та офлайн зустрічі бізнеса з представниками ДПС України в області, участь у Корейсько-польсько-українському форум з відновлення України у Варшаві, жіночий бізнес-форум "Жіноче лідерство за часів викликів. Кіровоградщина", договір про співпрацю із Центральноукраїнським технічним університетом, вручення нагород «Золотий знак – Меркурій» та грамот президії ТПП України керівникам підприємств-членів палати.

В умовах війни КРТПП продовжує пропонувати підприємствам актуальні послуги, серед яких супровід експорту, сертифікація товарів, штрихове кодування, проведення експертиз, засвідчення форсмажорних обставин, перекладів на різні мови, діяльності у сфері публічних закупівель, інших послуг.

Члени президії обговорили й питання що сьогодні найбільше турбує бізнес – мобілізацію працівників. Сьогодні як ніколи виробники відчувають нестачу кваліфікованих фахівців, а в нинішніх умовах компанії часто втрачають працівників, яких немає ким замінити.

За результатами засідання, Президія Кіровоградської РТПП визнала діяльність палати задовільною та погодила низку питань щодо подальшої роботи палати.

0510 1 10510 1 2

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "