26 жовтня віцепрезидент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Людмила Солонар відвідала Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті, що є членом КРТПП.

Т.в.о. ректора - перший проректор Ігор Василенко розповів про роботу ВИШу, про спеціальності, які тут можна здобути, показав лабораторії та навчальні авдиторії. Він акцентував – у ЕТІ немає корупції, тож студенти отримують не лише дипломи, а комплексні знання!

Людмила Солонар познайомилась і зі студентами, які тут навчаються та розповіла про роботу торгово-промислової палати. Зокрема йшлося про співпрацю з бізнесом та владою, географію міжнародного співробітництва Палати та послуги, що надаються бізнесу, як у сфері зовнішньоекономічної діяльності (сертифікація товару, виставкова діяльність, карнети АТА, переклади), так і ті, що необхідні для роботи на внутрішньому ринку (засвідчення форсмажорних обставин та юридичні консультації, супровід публічних закупівель, експертиза товарів та оцінка майна тощо).

«Ми готові співпрацювати з усіма підприємствами, які зацікавлені у розвитку економіки України та регіону. Тож якщо у майбутньому ви плануєте започаткувати власну справу – ласкаво просимо до Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати!», - наголосила Людмила Солонар.

2710 22710 32710 12710 4

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "