Відбулася зустріч молодих науковців ЦНТУ із керівництвом КРТПП.

У жовтні 2023 року Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко та ректор Центральноукраїнського національного технічного університету Володимир Кропівний підписали договір про наукову та творчу співпрацю. Одним з найважливіших пунктів угоди стало налагодження партнерства заради підтримки науково-дослідної діяльності, передусім діяльності молодих науковців.

Минулого тижня науковці ЦНТУ презентували керівництву палати перспективний проєкт, реалізація якого потребує підтримки. Йшлося про проєкт «Faults Locator», що миттєво, без участі людини, геолокує пошкодження електромереж та інформує персонал про аварію. Проєкт вже проходить промислові випробування, його презентували на низці міжнародних виставок, а невдовзі він має стати учасником Міжнародної виставки Consumer Electronics Show (США). Аби отримати сприяння для участі у виставці науковці-розробники проекту звернулись до Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

«Ми завджи підтримували наукові розробки місцевих науковців, що принесуть користь економіці України. Незважаючи на скруту в країні, підтримку буде надано й зараз, адже цілісність електромереж, їх швидка діагностика та відновлення дуже важливі для будь-якого виробника. Тож проєкт беззаперечно отримає нашу підтримку», - зазначила Ірина Саєнко під час зустрічі із науковцями.

1112 31112 41112 51112 1

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "