За підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» українські підприємства можуть безоплатно отримати довідку про цінову інформацію на товар.

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата оголошує відбір 50 підприємств малого та середнього бізнесу для безоплатного отримання 100 довідок про цінову інформацію на товар.

До відбору запрошуються малі та середні підприємства (МСП), які:

▪ є зареєстрованими в Україні МСП – платниками податків (податку на додану вартість, податку на прибуток, акцизного збору);

▪ є виробниками товарів (окрім товарів військового чи подвійного призначення, тютюнової чи алкогольної продукції, сількогосподарських товарів);

▪ мають досвід або планують у найближчі 3 місяці брати участь в українських чи закордонних публічних закупівлях;

▪ згодні інформувати про вартість додаткових продажів, кількості збережених та новостворених робочих місць завдяки отриманим сертифікатам.

Відбір підприємств здійснюватимуть фахівці Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

При відборі перевага буде надаватись підприємствам, що мають міжнародно визнану сертифікацію якості (ISO, або їх аналоги). МСП, які приймали або приймають участь в Урядових грантових програмах (Власна справа, гранти для переробних підприємств, тощо).

Для участі у відборі необхідно до 31 грудня 2023 року заповнити анкету: https://forms.gle/S96KAURb6iDHjQECA

Довідки надаються у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», що реалізується Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», що підтримує український бізнес  з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "