За підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для представників малого та середнього бізнесу Кіровоградська ТПП провела інформаційну онлайн-сесію "Інсайти ритейлу ЄС: майстер-ключі для експортерів". 

Учасники заходу обговорили комплекс питань: від правил харчової безпеки до використання штучного інтелекту для кращого розуміння потенційних клієнтів. 

В ході вебінару було проаналізовано вимоги до ритейлерів у шести країнах ЄС та інсайти споживачів. Крім того, учасники заходу дізналися про:

  • вимоги харчової безпеки ринку ЄС, 
  • реєстрацію та сертифікати при експорті до ЄС, 
  • відмінності у національному регулюванні продуктів харчування та основних країн ЄС, 
  • вимоги до постачальників, особливості маркування для різних ритейлерів,
  • оглянули діяльність провідних ритейлерів в Європейському Союзі.

Під час інформаційної сесії представники малого та середнього бізнесу отримали відповіді на усі озвучені питання. 

Захід став корисним для підприємств, які шукають можливості для розширення свого бізнесу на ринки Європейського Союзу та хочуть адаптувати свої продукти до європейських стандартів та вподобань споживачів, фахівців, які прагнуть зрозуміти особливості маркування, упаковки та просування продуктів на ринку ЄС для ефективнішого планування та реалізації маркетингових стратегій.

Які теми розглянули учасники? Переглядайте слайди нижче та приєднуйтеся до наших наступних заходів. 

А для тих, хто не зміг приєднатися до вебінару, опубліковано його запис.

Захід проведено Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», який втілюється за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

1303 21303 31303 41303 5

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "