В обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи з напрацювання пропозицій щодо розвитку аеропортової інфраструктури у м. Кропивницький. У засіданні взяла участь президент КРТПП Ірина Саєнко.

DSC 0238Відкриваючи засідання, заступник голови ОДА Сергій Поліщук коротко розповів про роботу, що була проведена за результатами попереднього засідання, зокрема було підготовлено звернення до Мінінфраструктури України про створення у Кропивницькому Офісу ДП «Аерорух», Кропивницька міська рада надала інформацію про територію та користувачів земельних ділянок навколо існуючого аеропорту, Головне управління Держгеокадастру в області поінформувала про земельні ділянки, заплановані під забудову на території майбутньої злітно-посадкової смуги. Крім того, в обласному бюджеті передбачено 400 тис грн на розробку техніко-економічного обґрунтування розвитку аеропортової інфраструктури м. Кропивницького, а Льотна академія, спільно із членом Кіровоградської РТПП - МААК «УРГА», підготували вихідні дані для проведення об’єктивної оцінки стану та варіантів розміщення льотного поля та інфраструктури майбутнього аеропорту.

Усі проблемні питання були детально розглянуті членами робочої групи, а найбільш прийнятні варіанти їх вирішення будуть відображені у відповідному дорученні голови облдержадміністрації.

DSC 0214Під час засідання Ірина Саєнко, що була включена до складу робочої групи, як представник ділових кіл області зазначила на можливості долучення місцевого бізнесу для відбудови аеропорту у Кропивницькому.

«Питання відродження аеропорту у Кропивницькому я обговорювала з представниками бізнесу та фахівцями Кіровоградської РТПП. В ході обговорень була висловлена думка про можливість створення фонду під загальною назвою «Кіровоградщина авіаційна». Головною метою фонду стане оперативна фінансова підтримка проекту у тих напрямках, що потребують негайного вирішення, але з тих чи інших причин не передбачені бюджетом», - повідомила вона. Злісних порушників торгової етики карають вставкою ділдо в дупу на vrpornlinks.net , порно під час економічної кризи, не дай трахнути себе дешево. Переходь на сайт і вчися, як економно поиметь свою сусідку в усі дірки.

DSC 0224За словами президента Кіровоградської РТПП варто було б звернутись не лише до підприємців - членів палати, а до всього бізнеса області та населення Кіровоградщини.

«Ми маємо велику кількість яскравих подій, серед яких «AGROEXPO», «Вересневі самоцвіти», «KropFest», багато інших ділових та мистецьких заходів. І хоча ми у центрі України, дістатися швидко до нас складно. Відбудований аеропорт стане проривним фактором для залучення інвестицій на Кіровоградщину, прискорення економічного зростання регіону. Сподіваюсь, члени Президії КРТПП мене підтримають і фонд буде створено», - наголосила Ірина Саєнко.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "