Команда Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати продовжує приділяти неабияку увагу розвитку молоді, проводить зустрічі із студентами, допомагає молодіжним організаціям та молоді в бізнесі.

Тож природньо, що сьогодні до КРТПП завітали студенти Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті, які здобувають освіту за спеціальностями менеджмент, маркетинг, фінанси, бухгалтерський облік та оподаткування.
Гостей привітали президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко та віцепрезидент Людмила Солонар.

Молоді розповіли про історію створення та сьогодення Палати, мету її діяльності та функції, окреслили проєкти в яких бізнес може взяти участь вже сьогодні та перспективи членства в КРТПП.

«Сьогодні головне для вас – це навчання і дисципліна. Саме сьогодні ви створюєте власне майбутнє, закладаєте його фундамент. Наша команда готова допомагати молоді у будь яких ініціативах, тож запрошую до співпраці. Щиро бажаю вам високих досягнень та миру в нашій країні», - наголосила Ірина Саєнко під час спілкування із студентами.

Після виступів студенти побували у робочих кабінетах фахівців КРТПП, мали змогу неформально поспілкуватися із віцепрезидентом та командою Палати, а по завершенні імпровізованої екскурсії зробили загальне фото на згадку.

2404 1 62404 1 82404 1 22404 1 32404 1 42404 1 52404 1 7

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "