Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу на ОНЛАЙН тренінг з використання штучного інтелекту для підвищення продуктивності та розвитку бізнесу.

2201Дізнайтеся, як ChatGPT може стати вашим незамінним помічником у досягненні успіху! Захід відбудеться  за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У програмі навчань:

⁃ Роль штучного інтелекту (ШІ) у сучасному бізнесі.  Можливості, які надає ChatGPT для підвищення продажів та покращення продуктивності процесів компанії.

⁃ Аналіз ринків за допомогою ШІ

⁃ Вимоги ринків - законодавчі вимоги, документи, вимоги споживачів, закупників

⁃ ШІ в просуванні та промоційних заходах

⁃ Листування, перемовини, планування комунікацій

⁃ Приклади використання на реальних кейсах компаній

Наш спікер - Галина Перепелиця, сертифікований консультант з експорту до ЄС, питань відповідності продукції вимогам ЄС, з питань виявлення ринкових потреб та вимог та технічного регулювання.

Захід відбудеться ОНЛАЙН 30 січня 2024 року, початок об 11.00.

Участь БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/eWvRkrbPFd3B959S9

Приєднуйтеся до нашого тренінгу і дізнайтеся, як штучний інтелект може стати вашим надійним помічником!

Захід проводиться Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП». Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "