Бажаючих розширити ринок збуту запрошуємо на тренінг "25 точок зростання бізнесу для виходу на міжнародний ринок". Захід проводиться за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

3001Під час виходу на міжнародний ринок, підприємства зустрічаються з різноманітними викликами та отримують нові можливості.

У рамках тренінгу представимо 25 ключових стратегій для зростання бізнесу, які є критично важливими для ефективного виходу на міжнародний ринок.

Спікер: Денис Купраш – бізнес-консультант з 15-річним досвідом у маркетингу, продажах та побудові бізнес-процесів; досвід з управління рекламними бюджетами 2 млн $ на місяць; 300+ комплексних діагностик бізнесу; 700+ консультацій; 60+ збудованих відділів маркетингу в 9 країнах; співорганізатор понад 2000 бізнес подій.

Захід відбудеться ОНЛАЙН 06 лютого 2024 року, початок об 11.00.

Участь БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/DfEohwi4Yawe4uhL8

Захід проводиться Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП» за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

 Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "