Організаторами заходу виступили міжнародне об'єднання Business Woman Club та громадська організація "Благодійний фонд "Українські соціальні програми" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та сприяння голови Кіровоградської обласної ради й Кіровоградської Торгово-промислової палати.

На відкритті форуму гостей вітали організатори та почесні гості, серед яких були Олена Кондратюк, заступниця Голови Верховної Ради України (онлайн); Аніца Джамич, Надзвичайний і Повноважний Посол Хорватії в Україні (онлайн); Юрій Дрозд, голова Кіровоградської обласної ради; Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України (онлайн); Марія Чорна, Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації (2021-2022 рр.), засновниця ГО "Громадські ініціативи Марії Чорної"; Єлизавета Панько, фахівчиня з європейської інтеграції Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Форум проходив у форматі трьох сесій, де висвітлювалися різні аспекти жіночого лідерства та його роль у політиці, дипломатії, економіці, а також можливості фінансової підтримки жіночого підприємництва та кращі практики соціальної відповідальності.

Однією зі спікерок сесії "Вклад жінок в українську політику, дипломатію, економіку" стала президентка кіровоградської Торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

"Жінки, які мають свій бізнес успішно працюють, є активними учасниками міжнародних проєктів та заходів, використовують свій голос на інформаційному фронті, наближаючи нашу спільну перемогу! Сьогодні українська жінка – це лідерка, смілива та рішуча. Вона віддає більше, ніж отримує, знає що робити в разі небезпеки та швидко приймає рішення", - зазначила Ірина Саєнко.

Вона закликала усіх бізнес-леді активно користуватися послугами КРТПП, адже це організація, що створена для бізнесу: «У нас можна отримати юридичну підтримку, засвідчити форс-мажорні обставини, яких на жаль стає все більше, стати учасницею онлайн-виставок, вебінарів та офлайн зустрічей з будь-яких питань діяльності бізнесу. Ми допомагаємо у написанні бізнес-планів та грантів, надаємо знання, необхідні для успішної участі у тендерних закупівлях та багато інших послуг. А з 2016 року на базі торгово-промислової палати діє Центр підтримки бізнесу».

Форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Кіровоградщина" став важливою платформою для об'єднання та надання підтримки жінкам-лідеркам та підприємницям, сприяючи розвитку жіночого бізнесу в Кіровоградській області.

30 230 430 530 330 1

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "